ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΗΞΗΣ ΦΑΝΕΡΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ «ΠΛΑΤΑΝΟΣ» ΜΑΛΑΥΡΑΣ

 

Η Ενορία Αγίας Τριάδος Καβουσίου Ιεράπετρας, προκηρύσσει φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην θέση «Πλάτανος» Μαλάυρας (καταλλήλου να αξιοποιηθεί ως καφενείο, ταβέρνα, αναψυκτήριο, κ.λ.π)
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 από 11:00’ έως 12:00π.μ.στο γραφείο της Ενορίας στο Καβούσι Ιεράπετρας. Η διαρκεία της εκμίσθωσης είναι (4) τέσσερα χρόνια, από 1-5-2019 έως 31-4-2023 με δικαίωμα ανανεώσεως για ακόμα μία τετραετία. Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μηνιαίο μίσθωμα) ορίζεται το ποσό των διακοσίων ευρώ (200,00€). Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής αναγράφονται στην υπ’ αριθμόν 39/14-3-2019 αναλυτική προκήρυξη της Ενορίας Καβουσίου , που έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Ενορίας και στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας www.imis.gr .

 

ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΒΟΥΣΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ