Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος
στα Γυμνάσια Κουτσουρά-Χανδρά
και στο Λύκειο Μακρύ Γιαλού

Ποιμαντορική επίσκεψη στο Γυμνάσιο Κουτσουρά, το Λύκειο Μακρύ Γιαλού και το Γυμνάσιο Χανδρά πραγματοποίησε την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος.
Ειδικότερα, ο Σεβ. κ. Ευγένιος, συνοδεύμενος από τoν Εφημέριο Κουτσουρά π. Αθανάσιο Ταρλαντέζο επισκέφθηκε διαδοχικά όλα τά τμήματα του Γυμνασίου Κουτσουρά και του Γενικού Λυκείου Μακρύ Γιαλού.


Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ευγένιος ευχήθηκε πρόοδο και υγεία και διένειμε το συνοπτικό ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως για το 2013 σε όλους τους μαθητές καί τις μαθήτριες. Επίσης, μοίρασε το εγκόλπιο ημερολόγιο στους στους καθηγητές και τους τελειόφοιτους μαθητές της Γ´ Λυκείου, ενώ στους Διευθυντές, με τους οποίους είχε σύντομη συνομιλία,  επέδωσε και από ένα συλλεκτικό φάκελλο με 24 Βυζαντινές εικόνες της Ι. Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας.
Τέλος, ο Σεβ. Κ. Ευγένιος, συνοδευόμενος από τόν Εφημέριο Ζήρου π. Γεώργιο Φυτρολάκη επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Χανδρά, όπου ευχήθηκε στους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου καλή και δημιουργική χρονιά  και τους διαμοίρασε το ημερολόγιο της Ι. Μητροπόλεως για το 2013.