Η τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης Τ.Ε.Ι. Ιεράπετρας

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στη κατάμεστη από κόσμο δημοτική αίθουσα εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη» η δεύτερη τελετή απονομής πτυχίων του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του Παραρτήματος του Τ.Ε.Ι. Κρήτης στην Ιεράπετρα.
Συνολικά 144 τελειόφοιτοι του Παραρτήματος του Τ.Ε.Ι. στην Ιεράπετρα ανακηρύχθηκαν πτυχιούχοι του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, που μέχρι σήμερα εδρεύει και λειτουργεί στην Ιεράπετρα, και συμμετείχαν στη φετινή τελετή ορκωμοσίας λαμβάνοντας τα πτυχία τους.
Στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτισαν κατάλληλα ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος, ο Δήμαρχος της Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Κρήτης κ. Ευάγγ. Καπετανάκης και η πρώην Πρόεδρος του Ιδρύματος συντοπίτισσα κ. Χαρά Αθανασάκη-Μηχαϊλίδου. Παρέστησαν ακόμη ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας Αρχιμ. Κύριλλος Διαμαντάκης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιεράπετρας, ο Διευθυντής του Παραρτήματος του Τ.Ε.Ι. Ιεράπετρας κ. Ιωάννης Κοπανάκης, ο Διευθυντής του Παραρτήματος του Τ.Ε.Ι. Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο κ. Στυλ. Παπαδάκης, Καθηγητές του Τ.Ε.Ι. Κρήτης και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των νέων πτυχιούχων.