Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ευγενίου
στα Γυμνάσια Παλαικάστρου και Τουρλωτής

Mε πολλή χαρά την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου οι μαθητές και οι καθηγητές των Γυμνασίων Παλαικάστρου και Tουρλωτής υποδέχθηκαν στα σχολεία τους τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιο.
Η επίσκεψη, που εντάσσεται στο πλαίσιο των καθιερωμένων επισκέψεων του Σεβ. Ποιμενάρχου μας σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν στην Μητροπολιτική περιφέρεια Ιεραπύτνης και Σητείας, συνδυάστηκε με τη διανομή στους μαθητές της Β΄ Γυμνασίουαντιτύπων της Καινής Διαθήκης,που αποτελεί έκδοση του Ιδρύματος «Παναγία η Ακρωτηριανή»της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ειδικότερα, ο Σεβ. κ. Ευγένιος επισκέπτηκε όλα τα τμήματα Γυμνασίου Παλαικάστρου, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Γεώργιο Χρυσουλάκη και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους τους μαθητές, στους οποίους διένειμε το συνοπτικό ημερολόγιο που εξέδωσε και για το 2014 η Ι. Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.


Επίσης, συνοδευόμενοςαπό τον Αιδεσιμώτατο Εφημέριο της Ενορίας Τουρλωτής Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Φραγκίδη, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Τουρλωτής, όπου μαζί με τις ευχές του για τό νέο έτος διένειμε το εγκόλπιο ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως στον Διευθυντή κ. Σάββα Καλένη και στους καθηγητές, το συνοπτικό ημερολόγιο στους μαθητές όλου του σχολείου και την Καινή Διαθήκη στους μαθητές της Β΄Γυμνασίου.