Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας
του Συλλόγου Μικρασιατών, Ποντίων και Αρμενίων Σητείας

Τό πρωί τηςΚυριακής 26ης Ιανουαρίου, μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος,περιστοιχούμενος από Εφημερίους της πόλεως, ευλόγησε, έκοψε και διένειμε την Αγιοβασιλόπιτα του Συλλόγου Μικρασιατών, Ποντίων και Αρμενίων Σητείαςστο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας, ευχόμενος καλή και καρποφόραχρονιά με υγεία και τη χάρη του Θεού στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.


Ο Πρόεδρος Συλλόγου Μικρασιατών, Ποντίων και Αρμενίων Σητείας κ. Γεώργιος Αλεβίζος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο κ. Ευγένιο και τους πρόσφερε ως δώρο ένα αυθεντικό χάρτη της Μικράς Ασίας, όπου απεικονίζοντια ξεκάθαρα τα χωριά που κατοικούσαν οι Έλληνες, απ᾿ όπου το 1922εκριζώθηκαν βίαια από τις πατρογονικές εστίες τους.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής Ν. Λασιθίου κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Δήμαρχος κ. Θεόδ. Πατεράκης, οι Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας, ο Διοικητής της Ν.Π.Β. Κυριαδίου, εκπρόσωποι του 3ου Κ.Ε.Π. Ζήρου και του Υπολιμεναρχείου Σητείας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πολύς κόσμος από την ευρύτερη περιοχή της Σητείας.