Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στο Δήμο Ιεράπετρας

Παρουσία πλήθους δημοτών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25 Αυγούστου στη δημοτική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Ιεράπετρας. Την ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου κ. Θεοδοσίου Καλατζάκη και των υπόλοιπων μελών της νέας δημοτικής αρχής τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος, περιστοιχούμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Κύριλλο Διαμαντάκη και από πλειάδα Εφημερίων της περιοχής.


Ο ορκισθείς Δήμαρχος κ. Θεοδ. Καλατζάκης στη σύντομη ομιλία του σημείωσε ότι υπάρχει επίγνωση των σημαντικών ελλείψεων και προβλημάτων του Δήμου αλλά και η ετοιμότητα του ίδιου και των συνεργατών του να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου, κάνοντας στοχευμένες παρεμβάσεις για να ξεκινήσει μια νέα πορεία για τον Δήμο Ιεράπετρας.
Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο παριστάμενος Βουλευτής Ν. Λασιθίου κ. Κ. Δερμιτζάκης, o απερχόμενος Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Ιωσήφ Αναστασάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ. Πελαγία Πετράκη, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ. Γ. Προεστάκης, Μιχ. Μαχαιράς, Εμμ. Γερακιανάκης, Ελ. Βλάσση και Μ. Κοτσυφάκη.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ευγένιος ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Καλατζάκη στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, της Δημοτικής Κοινότητας και στα Μέλη και τους Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ιεράπετρας καλή δύναμη στο έργο της διοίκησης του Δήμου και καλή συνεργασία προς όφελος της τοπικής μας.