Με λαμπρότητα πανηγύρισε
ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στην Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου Σητείας


Με εκκλησιαστική λαμπρότητα πανηγύρισε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, εορτή της μνήμης του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, ο φερώνυμος Ιερός Ενοριακός Ναός στην Π.Ν.Β. Κυριαμαδίου Σητείας.
Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου, κατά την οποία χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος και ακολούθησε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία έλαβαν μέρος ο Ηγούμενος της Ι. Μονής Τοπλού Αρχιμ. Φιλόθεος Σπανουδάκης και άλλοι Κληρικοί.


Ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Ευγένιος κήρυξε τον θείο λόγο και μίλησε επίκαιρα για την ευαγγελική περικοπή της θεραπείας της συγκύπτουσας γυναίκας στο πολυάριθμο εκκλησίασμα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη αγία βιοτή του Αγίου Νικόλαου, προστάτου του Πολεμικού Ναυτικού και στα πάμπολα θαύματα που επιτελεί στους ναυτικούς μας και σε όλους όσοι με πίστοι επικαλούνται τις πρεσβείες του.
Στην πανήγυρη συμμετείχαν ο Διοικητής Αντιπλοίαρχος κ. Γ. Καθεκλάκης, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και ναύτες της  Μονάδος, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θ. Πατεράκης και στελέχη του Λιμεναρχείου Σητείας.