Η Αγιοβασιλόπιττα του Γ.Σ.Ι. Λιβυκός


Μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα το μεσημέρι της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα του Γυμναστικού Συλλόγου Ιεράπετρας «Λιβυκός» στο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεως «ΑSTROΝ».

Με την ευκαιρία αυτή της εκδήλωσης αυτής ο Λιβυκός βράβευσε αθλητές του στίβου του σωματείου που σημείωσαν επιτυχίες σε πανελλήνιους αγώνες και αθλητές του τμήματος Αντισφαίρησης που διακρίθηκαν σε διασυλλογικούς αγώνες του τένις κατά τη χρονιά που πέρασε ενώ ο Σεβασμιώτατος έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του σε όλους τους παρόντες και ευχήθηκε επιτυχίες στους μικρούς και τους μεγάλους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου και κατά το 2015.


Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης, ο Αντιδημάρχος κ. Εμμ. Φραγκούλης, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας κ. Πέτρος Εμμ. Μαστοράκης, η Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» του Δήμου Ιεράπετρας κ. Χρυσούλα Χατζημαρκάκη, ο Πρόεδρος κ. Σάκης Κατσακόλης κια τα μέλη του Δ.Σ. του Λιβυκού, η επίτιμος Πρόεδρος του συλλόγου  και Μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  κ. Φωτεινή Παπαδάκη, οι προπονητές, οι αθλητές του συλλόγου και οι γονείς των παιδιών.