Η Κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στο Γηροκομείο Ιεράπετρας

Tην Πέμπτη 28 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος, συμπαραστατούμενος από τους Εφημερίους της Ενορίας Ι. Καθεδρικού Ναού Αγίας Φωτεινής, ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα του Ορφανουδάκειου Δημοτικού Γηροκομείου Ιεράπετρας.

Ο Σεβ. πέρασε από όλους τους θαλάμους, διένειμε ημερολόγια της Ιεράς Μητροπόλεως, αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους περίπου τριάντα ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Επίσης, ευχήθηκε στη διοίκηση και το προσωπικό καλή δύναμη στο σημαντικό έργο που επιτελούν για τους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας.

 


Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Ιεράπετρας κ. Εμμαν. Φραγκούλης και κ. Εμμαν. Λουτσέτης, ο δημ. σύμβουλος κ. Γεώργ. Κουγιουμουτζάκης, ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Αγγελάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας Ορφανουδάκειου Δημοτικού Γηροκομείου Ιεράπετρας και άλλοι συγγενείς, γνωστοί και φίλοι των ηλικιωμένων, μεταξύ των οποίων και ο διασώστης κ. Νικ. Λαμπράκος, ο οποίος και διασκέδασε τους ηλικιωμένους με το αρμόνιό του.