Επίσκεψη του Δ.Σ. του “Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας” του Δημοτικού Γηροκομείου Ιεράπετρας  στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο

 

Το πρωί της Tετάρτης 23 Νοεμβρίου το Δ.Σ. του “Συλλόγου Φίλων Ατόμων Τρίτης Ηλικίας του Δημοτικού Γηροκομείου Ιεράπετρας” επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, προκειμένου να τον συγχαρούν για την ανάληψη των υψηλών καθηκόντων του, μετά την Ενθρόνιση του.
Ειδικότερα ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Αγγελάκης και τα Μέλη του Δ.Σ., κ. Εμμαν. Λουτσέτης, Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Όλγα Σπηλιαρώτη, Ιατρός, ο κ. Δημήτρης Αρώνης, η κ. Ελένη Σφακιανάκη, καθώς και η υπεύθυνη του Γηροκομείου κ. Μαρία Αντωνού, ευχήθηκαν  θερμά καλή και πολυχρόνια Ποιμαντορία στον Σεβ.  κ. Κύριλλο, ο οποίος ενημερώθηκε αναλυτικά για τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες που καταβάλλονται από το νέο Δ.Σ. και εξέφρασε τη βούλησή του η Τοπική Εκκλησία μας να συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο τους για τη καλύτερη δυνατή φροντίδα και στήριξη των γερόντων μας.