Ενίσχυση με 1.000  € του Γυμνασίου Χανδρά
από το Κοινωφελές Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας  «Παναγία η Ακρωτηριανή»

Με το ποσό των χιλίων (1.000) Ευρώ ενίσχυσε το  Κοινωφελές Εκκλησιαστικό Ίδρυμα «Παναγία η Ακρωτηριανή» το δυσπρόσιτο και ολιγάριθµο Γυμνάσιο Χανδρά, ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημα της διεύθυνσης του σχολείου, προκειμένου να αντιμετωπίσει καθημερινές λειτουργικές ανάγκες του (αγορά πετρελαίου θέρμανσης, γραφικής ύλης κ.λπ.).

Την επιταγή του ανωτέρω ποσού παρέδωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος, στον Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Αθανάσιο Κουρκούτη κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Γυμνάσιο Χανδρά την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου.

 Ο Σεβ. κ. Ευγένιος ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα του σχολείου και αντάλαξε εγκάρδιες εόρτιες με διδάσκοντες και διδασκομένους για το νέο έτος και διένειμε το νέο εγκόλπιο ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως στους Καθηγητές, συνοπτικά ημερολόγια της Ι. Μητροπόλεως για το 2016 σε όλους τους μαθητές, καθώς και την Καινή Διαθήκη, έκδοση του Κοινωφελούς Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως «Παναγία η Ακρωτηριανή» για τη σπουδάζουσα νεολαία του τόπου μας, στους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄ τάξης, απαραίτητο βοήθημα για το μάθημα των Θρησκευτικών.