Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους Μαλλών


Με τη δέουσα λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή πιστών πανηγύρισε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού, το φερώνυμο κλίτος του Ιερού Ενοριακού Ναού στις Μάλλες Ιεράπετρας. 
Ανήμερα της εορτής ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος, χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου, ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους και στη συνέχεια τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον κατάμεστο από πιστούς πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.


Ο Σεβ. κ. Ευγένιος κήρυξε το θείο λόγο, αναφερόμενος στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας και έκανε σύντομη αναφορά στη ζωή και το θαυμαστό μαρτύριο του Ιερέως Αγίου Χαραλάμπους του Θαυματουργού, του οποίου τεμάχιο του ιερού λειψάνου του είναι αποθησαυρισμένο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Μαλλών.
Την πανήγυρη έλαβαν μέρος Εφημέριοι των όμορων Ενοριών και  μετείχαν οι κάτοικοι των Μαλλών και μεγάλος αριθμός πιστών από την ευρύτερη περιοχή, μεταξύ των οποίων και ο Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Ανδρ. Παπαδοπετράκης, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Μαλλών.