Η ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ιεράπετρας
στον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ευγένιο

 

 

Το απόγευμα της Κυριακής 17 Απριλίου επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιο ομάδα μαθητών του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.) Ιεράπετρας, προκειμένου να λάβει την Αρχιερατική ευχή του, ενόψει της τελικής φάσης του Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τη σχολική περίοδο 2015-16, όπου έχει προκριθεί για να συμμετάσχει. Τους μαθητές συνόδευε η υπεύθυνη Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Μαρία Σπυριδάκη.
Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας συνεχάρη τους μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Ιεράπετρας για τις μέχρι σήμερα σημαντικές νίκες και την πρόκρισή τους στις τέσσερις καλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Λυκείων της χώρας μας και τους ευχήθηκε από καρδιάς κάθε επιτυχία στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί από την Τρίτη 19 (δύο ημιτελικοί αγώνες) έως και την Τετάρτη 20 Απριλίου (μεγάλος και μικρός τελικός) στην Βέροια, ώστε να προβάλλουν ακόμα περισσότερο το σχολείο και την πόλη τους.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ευγένιος, εκτός από τις εγκάρδιες ευχές του, ενίσχυσε και οικονομικά τα παιδιά για τα έξοδα του ταξιδιού και της διαμονής τους στην πόλη της Μακεδονίας.