Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κατηχητικών Σχολείων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, με την συμμετοχή Ενοριών κυρίως από την περιοχή της Ιεράπετρας. Στον τελικό, που διεξήχθη την Κυριακή 29 Μαΐου στο γήπεδο της Παναγίας Κοτσυφιανής Γρα-Λυγιάς, αγωνίσθηκαν τα Κατηχητικά Σχολεία των Ενοριών Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας και η κοινή ομάδα των Ενοριών Επάνω Χωρίου, Κάτω Χωρίου και Επισκοπής. Τα παιδιά αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο πάθος και ζήλο αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια και χάρηκαν το παιχνίδι τους, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων Εφημερίων, Κατηχητών, γονιών και των συμμαθητών τους. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το Κατηχητικό Σχολείο της Ενορίας Αγίας Φωτεινής, που επικράτησε με σκορ 5-3, μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα και αμφίρροπη στο μεγαλύτερο διάστημα αναμέτρηση.


Η απονομή του κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα, καθώς και αναμνηστικών (μπλουζάκια και καπέλα) στους παίκτες και των δύο φιναλίστ ομάδων, έγινε από τον εκπρόσωπο του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγενίου, Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Σάββα Λιναδράκη, Αρχιερατικό Επίτροπο Β΄ Αρχιερ. Περιφέρειας, ο οποίος συνεχάρη τα Κατηχητόπαιδα και των δύο ομάδων για τη συμμετοχή τους, την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα που διεξήχθη ο αγώνας.
Ὀλα τα παιδιά έδωσαν την υπόσχεση ότι και του χρόνου, συν Θεώ, θα συναντηθούν και πάλι μέσα και στους αγωνιστικούς χώρους, ελπίζοντας στη συμμετοχή ακόμη περισσότερων Κατηχητικών Σχολείων.