Η κοπή της Αγιοβασιλόπιττας του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Ιωάννου


Το εσπέρας του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Kύριλλος, περιστοιχούμενος από τον Εφημέριο της Ενορίας Πρωτ. Ιωάννη Βουγιουκλή, ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιττα του Ναυταθλητικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Ιωάννου Ιεράπετρας, στην αίθουσα “Εμμανουήλ Καραβελάκης”, στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εγκάρδια στον Πρόεδρο και τα μέλη υγεία και κάθε επιτυχία στις δραστηριότητες του συλλόγου, καθώς κι εκείνος συμβάλει στη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των κατοίκων της περιοχής και στην πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Αγ. Ιωάννου κ. Κωνσταντίνος Γιακουμάκης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη και αντευχήθηκε υγεία, μακροημέρευση και λαμπρή Αρχιερατική πορεία, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα έχει πάντοτε τη στήριξη και τη συμπαράσταση του συλλόγου για το καλό του τόπου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αργυρ. Πανταζής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας κ. Αντ. Πετράς, η Πρόεδρος κ. Μαρία Σακαδάκη-Μπαχλιτζανάκη και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναπτύξεως Αγίου Ιωάννου κ. Νικόλαος Αθάνατος και άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.