Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος στα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου

Την Τρίτη 4 Ιουλίου, εορτή της μνήμης του Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου,  ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος έλαβε μέρος στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο που τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της κωμοπόλεως του Αρκαλοχωρίου, προεξάρχοντος του άγοντος τα σεπτά του ονομαστήρια Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέου.   
Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, που τελέσθηκε παρουσία τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Παρθενομάρτυρος Ελπίδος εκ της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου  Όρους, εκτός από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα, έλαβαν μέρος ο Σεβ. Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμος, o οποίος κήρυξε τον θείο λόγο, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος και ο Θεοφ. Επίσκοπος Ανδίδων κ. Χριστοφόρος, καθώς και άλλοι Κληρικοί.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας ευχαρίστησε εγκάρδια τους αγίους Αρχιερείς που συμμετείχαν στα ονομαστήριά του και στην πανήγυρη του Ι. Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου, κωμοπόλεως Αρκαλοχωρίου.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης και το Μέλος της Διοικούσης Επιτροπής της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης και Αν. Καθηγητής της Σχολής κ. Απόστολος Μπουρνέλης, ενώ στο τέλος παρέστησαν συμπροσευχόμενοι και ευχήθηκαν στον εορτάζοντα Μητροπολίτη ο Σεβ. Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.