Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου στο Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑ.Λ. Σητείας Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, στο πλαίσιο των καθιερωμένων επισκέψεων του σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Μητροπολιτικής περιφέρειας, προκειμένου να επικοινωνήσει με τη σχολική κοινότητα, επισκέφθηκε τα δύο Λύκεια (Γενικό και Επαγγελματικό) της πόλης της Σητείας.
Τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο υποδέχθηκαν οι Διευθυντές των δύο Σχολικών Μονάδων κ. Γεώργιος Ταμπουρατζής και κ. Γρηγόριος Προϊστάκης αντίστοιχα, οι οποίοι τον συνόδευαν στις αίθουσες διαδασκαλίας μαζί με τη συνοδεία του, τον Αιδεσιμολ. Πρωτ. Γεώργιο Γουλιέλμο, συνταξιούχο Κληρικό και πρώην Λυκειάρχη Σητείας, τον Αιδεσιμολ. Πρωτ. Νικόλαο Αλεξάκη, Θεολόγο καθηγητή, τον Αιδεσιμ. Ιερέα Αντώνιο Μεταξάκη, Εφημέριο Ενορίας Πισκοκεφάλου, τον Αρχιδιάκονο Αμβρόσιο Σκαρβέλη και τον Διάκονο Γεώργιο Μονιό.


Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και προκοπή, καλή πρόοδο και επιτυχία, και διένειμε σε όλους τους μαθητές της Α´ καί Β´ τάξεως του Λυκείου το συνοπτικό ημερολόγιο και τον σελιδοδείκτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, που είναι αφιερωμένος  στον άγιο της εποχής μας, Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, ενώ στους μαθητές της Γ´ τάξεως και υποψηφίους διενένειμε και το ημερολόγιο τσέπης του 2017.