Με τους εκπροσώπους της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών Κρήτης και των Συνδέσμων Εφημερίων της Ι.Α.Κ. και των Ι. Μητροπόλεων της Εκκλησίας Κρήτης συναντήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου το προεδρείο της Ένωσης Συνδέσμων Κληρικών Κρήτης και οι Αιδεσιμ. Πρόεδροι του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας Κρήτης.
Κατά τη συνάντηση ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, αντάλλαξε ευχές με τον Πρόεδρο της Ενώσεως Συνδέσμων Εφημερίων Κρήτης Αιδεσιμολ. Πρωτ. Ζαχαρία Αδαμάκη και τους Προέδρους των εκπροσώπων των Εφημερίων για το νέο έτος και άκουσε τις απόψεις τους για διάφορα τρέχοντα και ζωτικής σημασίας θέματα των Εφημερίων της Εκκλησίας Κρήτης, για τα οποία αναπτύχθηκε χρήσιμος διάλογος.


Τέλος, συζητήθηκε και η σύσταση Συνδέσμου Εφημερίων και στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, ο οποίος με τις ευχές του Σεβ. κ. Κυρίλλου θα συσταθεί εντός του τρέχοντος έτους, όπως ανακοινώθηκε κατά τις εργασίες της πρώτης Ιερατικής Συνάξεως.