Η Ακολουθία του Νυμφίου  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιεράπετρας.


Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης 3 Aπριλίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου της Αγίας και Μεγάλης Τετάρτης στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιεράπετρας.


Το περίφημο Δοξαστικό των Αποστίχων, γνωστό ως το «τροπάριο της Κασσιανής», στο οποίο η Οσία Κασσιανή η Υμνογράφος περιγράφει με μοναδικό ποιητικό και λυρικό τρόπο τη μετάνοια της αμαρτωλής γυναίκας, «της αλειψάσης τον Κύριον μύρω», απέδωσε απέδωσε μελωδικότατα και με κατάνυξη η πολυμελής χορωδία του ναού, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Ιωάννη Αρώνη.
Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εγκάρδια σε όλο το εκκλησίασμα καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας.


Στην ακολουθία, που έλαβαν μέρος οι δύο Εφημέριοι του ναού, παρέστησαν οι πρώην Δήμαρχοι Ιεράπετρας κ. Νικ. Χριστοφακάκης και κ. Σ. Αναστασάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλ. Νταραράς, ο Αντιδήμαρχος κ. Εμμαν. Λουτσέτης, ο Περιφερ. Σύμβουλος κ. Ιωάννης Γουλιδάκης, ο εξ Ιεράπετρας Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Εξωτερικών κ. Γιάννης Ανδρουλάκης, και ο δημ. Σύμβουλος κ. Γ. Κουγιουμτζάκης.