Αγιασμός στον Ο.Φ.Ι. για τη νέα περίοδο
από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο

Το απόγευμα της Tετάρτης 25 Ιουλίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος τέλεσε στο «Βουζουνεράκειο» δημοτικό στάδιο τον Αγιασμό για την έναρξη της προετοιμασίας του Ο.Φ. Ιεράπετρας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.


Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχήθηκε εγκάρδια στη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους λοιπούς συνεργάτες της ομάδος καλή αγωνιστική περίοδο και εκπλήρωση των υψηλὠν στόχων της ομάδας. Όπως τόνισε «όλοι μας είμαστε υπερήφανοι για τη μεγάλη επιτυχία σας να κατακτήσετε το Κύπολλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, που πρόβαλλε την Ιεράπετρα πανελληνίως. Ευχόμαστε φέτος την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και την άνοδο της ομάδας στην Football League, για να μας κάνετε ακόμη πιο υπερήφανους και να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο στο Λασίθι».


Ο Πρόεδρος της ομάδος κ. Αθαν. Χηνόπουλος ευχαρίστησε με θερμά λόγια τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, που πάντοτε είναι παρών, στηρίζει και προσεύχεται για όλα τα μέλη της ομάδας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «χωρίς την παρουσία, τον Αγιασμό, την ευλογία και τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περιόδος για τον Ο.Φ.Ι.»


Στην ακολουθία του Αγιασμού παρέστησαν η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλ. Νταραράς, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Ο.Φ.Ι. και πολλοί  φίλοι της ομάδος.