Επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Κυρίλλου το Πάσχα σε Νοσοκομείο, Σταθμό ΕΚΑΒ και Γηροκομείο Ιεράπετρας


Μετά την ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης, το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Ο Σεβασμιώτατος, που τον συνόδευε ο υπεύθυνος Εφημέριος του Νοσοκομείου Αιδεσιμολ. Πρωτ. Εμμανουήλ Μολυμπάκης, πέρασε από τους θαλάμους και ευχήθηκε καλή ανάρρωση στους ασθενείς, ενώ διένειμε πασχαλινά αυγά και αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τους συνοδούς των ασθενών.


Ακολούθως, μετέβη στον Σταθμό του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, όπου τον υποδέχθηκε ο Προϊστάμενος κ. Γεώργιος Αγγελάκης και οι εργαζόμενοι. Αντάλλαξε πασχάλιες ευχές μαζί τους, ενώ απηύθυνε τον Πασχάλιο χαιρετισμό Χριστός Ανέστη μέσω ασυρμάτου σε όλους τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ Κρήτης, ευχόμενος ο Αναστάς Κύριος να τους στηρίζει στο επίπονο και σπουδαίο έργο τους για όλη την κοινωνία.


Στη συνέχεια, ο Σεβ. κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας Γηροκομείου Ιεράπετρας κ. Γεώργιο Αγγελάκη και τον π. Εμμανουήλ Μολυμπάκη, επισκέφθηκε τους χώρους προσωρινής φιλοξενίας των ηλικιωμένων του Γηροκομείου της πόλεως. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε τον πασχάλιο χαιρετισμό και ευχήθηκε στους ηλικιωμένους διαρκή την ελπίδα και την χαρά της Αναστάσεως, στον δε Πρόεδρο και το προσωπικό ο Αναστάς Κύριος να τους στηρίζει στο σπουδαίο έργο που επιτελούν για την Τρίτη ηλικία.  Μάλιστα, εξέφρασε την ευχή σύντομα να αρχίσουν οι εργασίες ανακαίνισης του Γηροκομείου Ιεράπετρας, που όλοι μας αναμένομε.