Επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο
των περιθαλπομένων του Παραρτήματος Α.Μ.Ε.Α.
Λασιθίου


Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο πραγματοποίησε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου πολυμελής αντιπροσωπεία των περιθαλπομένων του Παραρτήματος Α.Μ.Ε.Α. (πρώην Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων) Λασιθίου, που έψαλε τα κάλαντα και ύμνους των Θεοφανείων.
Τους εικοσιπέντε περιθαλπόμενους και τους «ενοίκους της προσομοιωμένης κατοικίας» του Παραρτήματος Α.Μ.Ε.Α. Λασιθίου, που αποτελεί ένα από τα οκτώ συνολικά Παραρτήματα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, συνόδευναν ο Διευθυντής του Ιδρύματος κ. Βασίλειος Απέργης, η Κοινωνική Λειτουργός κ. Νεκταρία Πεδιώτη, η Προϊσταμένη του Νοσηλευτικού Τμήματος κ. Βασιλική Σκυβάλου, οι νοσηλεύτριες κ. Γεωργία Ανδριανάκη, κ. Ειρήνη Αθανασάκη και κ. Κατερίνα Μαυρογιαννάκη και ο διοικητικός υπάλληλος κ. Εμμανουήλ Σκύβαλος.    
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευχαρίστησε περιθαλπομένους και συνοδούς, συνομίλησε μαζί τους και, μαζί με τις εγκάρδιες ευχές του για καλή και ευλογημένη χρονιά, τους μοίρασε ημερολόγια τσέπης της Ιεράς Μητροπόλεως και αναμνηστικά.