Επίσκεψη  του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου στo  Γυμνάσιo Τουρλωτής και στο Δημοτικό Σχολείο Σφάκας

To  Γυμνάσιo Τουρλωτής και το Δημοτικό Σχολείο Σφάκας, που φιλοξενείται προσωρινά στους χώρους του παλιού Δημοτικού Σχολείου της Τουρλωτής, αύλειο χώρο του επιβλητικού Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος.


Ειδικότερα, Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Αιδεσιμολ. Εφημέριο της Ενορίας Τουρλωτής Πρωτ. Νικόλαο Φραγκίδη, ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Γυμνασίου Τουρλωτής και στη συνέχεια διένειμε το συνοπτικό ημερολόγιο του 2018 και τον σελιδοδείκτη που εξέδωσε για το νέο έτος η Ιερά Μητρόπολη. Επίσης σε όλους τους μαθητές της Β΄ τάξης διένειμε αντίτυπα της Καινής Διαθήκης.


Ο Σεβ. αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τον Διευθυντή κ. Γεώργιο Σαρικλάκη και τους καθηγητές του σχολείου, στους οποίους επέδωσε το ημερολόγιο τσέπης της Ιεράς Μητροπόλεως.

 


Επίσης, ευχήθηκε στη Διευθύντρια κ. Δέσποινα Συντυχάκη, στις δασκάλες και στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σφάκας καλή χρονιά και διένειμε σε όλα τα παιδιά σελιδοδείκτες με την εικόνα του νέου Οσίου της Εκκλησίας μας, Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία, και το ημερολόγιο του 2018.